Micronesië

huizen bijbelstudie In dit grote gebied met meer dan 2000 eilanden werkt Liebenzell Mission al sinds 1906. 90 % van de 409.800 eilandbewoners noemt zich christen. Toch heeft het animisme een enorme invloed op de Chuuk eilanden (behorend tot de Federal State of Micronesië) vormen de Bijbelschool en het evangelisatiewerk het zwaartepunt van ons werk.
Op de Yap eilanden (behorend tot de Federal State of Micronesië) doen we gemeentestichtend werk.
Op Guam (USA) bieden wij een theologische opleiding aan op PIBC (Pacific Islands Bible College). Er wordt ook geëvangeliseerd onder de studenten en gastarbeiders van andere Micronesische eilanden.
In de republiek Palau wordt godsdienstonderricht gegeven op middelbare scholen en jeugdevangelisatiewerk gedaan.
Guam, Mikronesië, Palau
In dit grote gebied met meer dan 2000 eilanden werkt Liebenzell Mission al sinds 1906. 90% van de 409.800 eilandbewoners noemt zich christen. Toch heeft het animisme een enorme invloed.
Op de Chuuk-Eilanden behorende tot de Federale State of Micronesië (FSM), vormen de Bijbelschool en het evangelisatiewerk het zwaartepunt van ons werk.
Op Guam (USA) bieden we een theologische opleiding aan op PIBC (Pacific Islands Bible College). Er wordt ook geëvangeliseerd onder de studenten en gastarbeiders van andere Micronesische eilanden.
In de Republiek Palau wordt godsdienstonderricht gegeven op middelbare scholen en jeugdevangelisatiewerk gedaan.